به گزارش خبرنگار مهر، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان در این مراسم گفت: رسانههای استان نقش بسیار پر رنگی را در مدیریت شهری و منطقه ای ایفا می کنند و به هر میزان که زمان به جلو می رود این نقش پر رنگ تر می شود.
فرج الله خبیر افزود: یکی از ابزار های دموکراسی رسانه ها هستند و قدمت فعالیت آنها نسبت به تاریخ بشری بسیار جوان است.
خبیر با بیان اینکه رسانه ها با فعالیت خود به افکار عمومی جهت می دهند، گفت: مدیران رسانه ها باید به مبحث تکثر گرایی توجه ویژه ای داشته باشند و فضای حاکم بر رسانه ها باید متشکل از تفکرات و عقاید متفاوت باشد.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با تاکید به اینکه هیچ رسانهای نمیتواند ادعا کند که مستقل است، اظهار کرد: مطالبی که در رسانهها منعکس میشود متاثر از دیدگاه متولیان آن است. وقوع این مسئله بسیار طبیعی است اما باید اصل امانت داری رعایت شود.
وی تصریح کرد در صورتی که اصل امانت داری در رسانهها رعایت نشود به طور حتم نوعی بی اعتمادی در جامعه به وجود میآید.
خبیر افزود: هر کشوری برای خود قوانین و خطوط قرمزی دارد که نباید از سوی رسانه ها زیر پا گذاشته شود و خوشبختانه ما از این بایت در فضای رسانه ای استان با مشکلی مواجه نیستیم.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به اهمییت بعد نظارتی رسانهها عنوان کرد: رسانهها باید هوشیار باشند و مطالبات و خواسته های شهروندان را به خوبی انعکاس دهند زیرا اگر این اتفاق نیفتد بسیاری از اشتباهات توسط مدیران تکرار خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان نیز با حضور در این جشنواره عنوان کرد: رسانهها و اصحاب فرهنگ و هنر باید در راستای معرفی استان خوزستان به منظور جذب سرمایه گذار در همه بحش ها از جمله بخش های فرهنگی و هنری نگاه مجدد به خود و فضای رسانهای حاکم بر جامعه بیاندازند.
همایون قنواتی افزود: متاسفانه فضای منفی برای سرمایه گذاری در استان ایجاد شده که بخشی از فعالیت رسانه ها زدودن این تفکرات است.
شورای شهر و رسانه ها باید هماهنگ و هم سو شوند
زیبا صالحپور عضو شورای شهر اهواز نیز عنوان کرد: شورای شهر به عنوان یک نهاد سیاست گذار و ناظر نیازمند تعامل دو سویه با رسانه های استان است.
وی وجه اشتراک شورا و رسانه ها را رابط بودن بین مسئولان و شهروندان عنوان کرد و افزود: رسانهها با انجام وظایف خود که همان اطلاع رسانی است فضای حاکم بر جامعه را شفاف می کنند. اعضای شورای شهر نیز موظف هستند تا موضوعات مطرح شده از سوی رسانهها را که حقیقا دغدغه های شهروندان هستند تا حصول نتیجه پیگیری کنند.
عضو شورای شهر اهواز تصریح کرد: شورای شهر باید با انتقال موضوعات مطرح شده از سوی رسانهها به مسولان مروبطه آنها را موظف کنند تا به خواسته های مردم تن دهند.
وی افزود: متاسفانه در این زمان زیر ساخت های لازم برای حضور شورا ها در جامعه فراهم نشده به همین دلیل انتظار ما از رسانه ها این است که عملکرد شورای شهر را به نمایش بگذارند.
عضو شورای شهر اهواز با بیان اینکه، بعضی از رسانه ها تمایل دارند تا اختلافات درون شورای شهر را به نمایش بگذارند، گفت: انتظار ما از رسانه ها این است که به جای پیگیری اختلافات شورا ها به تجزیه و تحلیل فعالیت آنها بپردازند.
صالح پور اظهار کرد: رسانه ها بدانند که نهاد شورا و رسانه ها مانند دو بال یک پرنده هستند که برای یک پرواز مطلوب نیاز به هماهنگی دارند.
نفرات برتر
به گزارش خبرنگار مهر، در این جشنواره خبرگزاری مهر یکی از بهترین عملکردها را به خود اختصاص داد و توانست دو مقام و یک تقدیر را به خود اختصاص دهد.
در پایان این مراسم نفرات برتر بخشهای مختلف این جشنواره معرفی شدند که قاسم منصور آل کثیر خبرنگار خبرگزاری مهر به عنوان نفر اول در بخش مصاحبه برگزیده شده و امید زمانی و جیران مالی نیز به عنوان نفرات دوم و سوم این بخش معرفی شدند.
در بخش سرمقاله و یادداشت نیز حسین میرنژاد، منصور محرابی فر و نوید قائدی نیز نفر اول تا سوم انتخاب شدند. در بخش خبر نیز سحر کوراوند، مریم سبحانی فر و نادره وائلی زاده خبرنگار خبرگزاری مهر خوزستان نیز به عنوان نفرات اول تا سوم انتخاب شدند.
کیانوش کریمی، احسان سنجری و عبدالحسین بساک نیز به عنوان نفرات اول تا سوم در بخش مقاله معرفی شدند.
در بخش تیتر نیز محمد گلچین زاده، عفیفه صیوانی و شادی سلامات نفرات اول تا سوم شدند. مهرنوش پورآقاجان در بخش گزارش اول شد و شهرزاد امیری و ثریا زندیار در این بخش دوم و سوم شدند.
در بخش عکس نیز مهدیار شجاعی فر مقام اول را کسب کرد و مهران همراهی و علی هویسی نیز به عنوان نفرات دوم و سوم انتخاب شدند.
در بخش طراحی و گرافیک نیز زهرا کوراوند، سمیه حیدری و محمدرضا نکوفر به عنوان نفرات برتر معرفی و در بخش صدا و سیما نیز فاطمه اسدی ،ایوب مردانی و نهال لیموچی نیز به ترتیب نفرات اول تا سوم انتخاب شدند.
نظر شما